Ediția a 12-a va avea loc în perioada 13-16 iunie 2024


HermannstadtFest 2023

Membrii juriului in 2016


Adrian Ordean - Presedinte de Onoare

Studiaza vioara de la varsta de 6 ani. La 7 ani incepe sa studieze la liceul de muzica din Sibiu vioara in paralel cu pianul. La 15 ani incepe sa studieze chitara in sistem autodidact. In 1972 canta alaturi de Vocal Jazz Quartet la chitara bas; participa la mai multe festivaluri internationale de jazz atat in ROMANIA cat si in strainatate. In 1973 canta la Sibiu alaturi de grupul rock Stereo, an in care apare pentru prima oara la TVR, in cadrul emisiunii Steaua Fara Nume. In 1974 prima aparitie discografica si prima compozitie: Copi ai Vietii pe primul LP. Formatii Rock Romanesti alaturi de mari trupe din tara. 1975-1978 participa la multe spectacole si turnee alaturi de Ricky Dandel, Victor Socaciu si multi altii. In 1979 infiinteaza alaturi de Florin Grigoras grupul RIFF; compune muzica si versurile trupei. 1980 - 1988 face parte din grupul Rosu si Negru unde incepe sa compuna multe piese printre care si celebra "Pseudofabula". Trei aparitii discografice alaturi de acest grup. tot in aceasta perioada incepe sa compuna pentru Dida Dragan. 1990 – deschide primul studio de inregistrari din Romania alaturi de Gh. Belean. 1989 - 1996 face parte din grupul COMPACT unde reuseste hit dupa hit. Compune toate piesele si scrie versurile la majoritatea dintre ele. paraseste grupul COMPACT in 1996 si infiinteaza un super grup botezat de prietenul sau Florian Pitis: SCHIMBUL 3. Tot in aceea perioada de timp incepe sa compuna muzica pentru o multime de solisti si soliste: Dida Dragan, Andreea Antonescu, Adrian Enache, Daniela Gyorfi, si multi altii. Orchestreaza peste 500 de piese in aceasta perioada. In 1999 infiinteaza grupul A.S.I.A. care a fost catalogat de specialisti drept cel mai important grup de fete din Romania, unde de asemenea compune piese pentru sapte materiale discografice. In 2000 infiinteaza grupul AMADEUS. Compune muzica instrumentala pentru 5 CD-uri, combinand muzica clasica cu muzica pop. Compune de asemenea muzica pentru film si desene animate. Compune muzica si se ocupa de trupe ca Pops, Bordo, Allyx, Chik-go si multe, multe altele. In 2012 activeaza in grupul “PACT by Leo Iorga si Adi Ordean” , dupa 16 ani din nou impreuna. Este probabil compozitorul cu cele mai multe hit-uri din Romania. 
Oana-Andra-Director artistic

Prim-solistă a Operei Naţionale Bucureşti, OANA ANDRA este invitată în spectacole de operă, concerte şi recitaluri pe scene de prestigiu din întreaga lume, precum: Teatro La Fenice (Venezia, Italia), Teatro del Maggio Musicale (Firenze, Italia), Opéra de Monte-Carlo (Monaco), Théâtre Châtelet (Paris, Franţa), Alte Oper, Jaahrhunderthalle şi Städtische Bühnen (Frankfurt am Main, Germania), Radio France Festival (Montpellier, Franţa), Deutsche Welle (Köln, Germania), Bunkamura Orchard Hall (Tokyo, Japonia), Birmingham Symphony Hall (Marea Britanie), Opéra Royal de Wallonie (Liège, Belgia), Gewandhaus (Leipzig, Germania), Tokyo Philharmonic (Japonia) etc. · A colaborat cu artişti renumiţi, ca: Nicolai Ghiaurov, Pier-Luigi Pizzi, Ruggero Raimondi, June Anderson, Alberto Zedda, Marcello Viotti, Mariana Nicolesco, Elena Moşuc etc. Vocea Oanei Andra a fost distinsă cu 15 premii și trofee internaţionale la concursuri de mare tradiţie din Europa și Japonia. Televiziunile NDR-Hamburg, VARA-Hilversum și TVR Cultural i-au realizat Portrete-TV difuzate în Germania, Olanda și România. Ca profesoară, a susţinut Master Classes pentru tineri cântăreţi din Japonia (Shizuoka, 2000). A absolvit, cu Diplome de Licenţă, Academia de Muzică din Bucureşti, secţiile: Canto (Prof. Maria Slătinaru-Nistor) şi Regie de Operă (Prof. A. I. Arbore şi G. Zaharescu). A urmat Master Classes cu: Daphne Evangelatos, Mariana Nicolesco, Alberto Zedda, Régine Crespin, Carlo Cossutta şi Sir Colin Davies.
Daniel Vecsei - Director  Muzical

Daniel Vecsei este absolvent al Facultatii de Muzică - Universitatea „Spiru Haret” Bucureşti. Este director la Palatul Copiilor Sibiu si professor de chitara si de muzica.. Membru al juriului în Concursuri judeţene, naţionale şi internaţionale de muzică uşoară şi populară. Coordonator al activităţii Palatului Copiilor în cadrul unor proiecte culturale şi educaţionale: - Proiectul „Sunteţi ca noi” organizat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu - 2012 - Proiectul „Un viitor, o şansă”, în parteneriat cu Complexul de Servicii Sibiu, Centrul de plasament „Gulliver” - 2013 - Proiectul Consiliului Judeţean Sibiu „Zilele culturale ale judeţului Sibiu” - 2013 - Proiectul educaţional „Caravana isteţilor”, parteneriat al Ministerului Educaţiei Naţionale şi asociaţia Pro Educaţie Consulting Publishing SRL - 2013 - Proiectul „Şi eu sunt ca voi”, organizat de Univ. „Lucian Blaga” Sibiu, Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane - 2013 - Festivalul Internaţional „Copil ca tine sunt şi eu”, Simeria, jud. Hunedoara - 2013 - Proiectul „Alcoolul nu te face mare” al asociaţiei „We Help” - 2013 - Sibiu Book Festival 2013 - Proiectul educaţional „Paşaport pentru cultură”, parteneriat al Ministerului Educaţiei Naţionale şi Grupul Editorial Corint - 2013
Alexandru Petrovici
Cadru didactic la Universitatea Națională de Muzică din Bucureşti, Doctor în Muzicologie, Studii Post-doctorale; Colaborări cu mari artişti, ca: Franco Zeffirelli (pelicula "Callas Forever"), Angela Gheorghiu, Roberto Alagna, Denyce Graves, Leontina Văduva, Alberto Zedda, Mariana Nicolesco, Ludovic Spiess, Eduard Tumagian, Maria Slătinaru Nistor, Dan Iordăchescu etc.; A realizat turnee ca Solist și ca Maestru Acompaniator în România, Germania, Franța, Italia, Japonia, Turcia etc. Pianist, bariton și dirijor, este considerat cel mai de valoare trainer de cântareți din România.
Paula Seling
Paula Seling, pentru prima oara in juriu la HermannstadtFest.
Paula Seling, nascuta pe 25 decembrie 1978 in Baia Mare, este una dintre cele mai respectate interprete din România, dar s-a remarcat si ca producator muzical si compozitor, scriind si producand integral cateva dintre albumele sale. Cu studii de pian începute la vârsta de şase ani, abordează cele mai diverse genuri - pop, jazz, folk, rock, soul, muzică sacră, belcanto, chiar si hip-hop. A cântat pe scenă alături de multe nume importante ale industriei muzicale internaţionale (Al Bano, Beyonce, Michael Bolton, Chick Corea, Anita Doth, Alexander Rybak), iar colaborările cu artişti şi muzicieni români sunt nenumărate.
Este vocea lui Holly din versiunea în limba română a filmului de desene animate „Cars 2”, al Studiourilor Walt Disney si a interpretat piesa "Chiar pot zbura" de pe coloana sonora a filmului de animatie, "Neinfricata"(BRAVE).
A ajuns până pe locul trei în ediţia 2010 a Eurovision, cea mai bună clasare a României la acest spectacol-concurs european.
In palmaresul sau se afla numeroase trofee si premii nationale si internationale:
-        „Artistul Anului 2010” – Premiile Radio Romania
-        „Albumul Anului” – Culeg vise- la sectiunea pop (premiile Radio Romania)
-        Trofeul festivalului Cerbul de Aur (Brasov 2002)
-        Cea mai buna voce feminina la Premiile Industriei Muzicale Romanesti (2002)
-        Premiul „Femeia anului 2002” acordat de revista Avantaje
-        Trofeul Festivalului Mamaia 1997
-        Slagarul anului – Mamaia 99 cu piesa „Ploaie in luna lui Marte”
-        Trofeul „Aurelian Andreescu”- Bucuresti 1996
-        Trofeul Armonia,  Festivalul de Copii si Tineret – Bucuresti 1996
-        Locul I la Festivalul Cerbul de Aur – Baia Mare – 1996
-       Premii internationale la festivaluri din Cesme (Turcia), Skopje (Macedonia), La Valletta ( Malta)
Din 2008 are propria casa de productie, Unicorn Records si intentioneaza ca, in curand, sa deschida o scoala de muzica.
CAMELIA STOITA COSMA
Camelia Cosma Stoita este nascuta in Sibiu intr-o familie de  mari iubitori de folclor.Este educatoare si Interpreta de muzica populara reprezentand Marginimea Sibiului.   A debutat in 1996 cand a inregistrat si primul sau album.
In ultimii ani aparitiile sale pe scena sunt insotite de prezenta ambilor  copii-Ioana si Traian, carora se pare ca a reusit sa le insufle dragostea fata  de traditie si frumos.                          In masura in care este indragostita de carierade artist, isi iubeste si meseria de dascal. Ii creste inima cand vede roadele muncii sale, sclipirea din ochii copiilor si multumirea parintilor. Nu este usor, dar nu ar putea renunta la nici una dintre ele.
Rodica Popa Comaniciu
Rodica Popa Comaniciu este absolventa a Academiei de Muzica Gheorghe Dima din Cluj Napoca ,pedagogie muzicala si cânt popular la clasa profesor dr.Ioan Bocsa promotia 2004.Membra a ansamblului de muzica Traditionala Icoane. Laureata a mai multor festivale de muzica populara din tara:Floarea din Gradina,Mariana Draghicescu,Maria Tanase,Strugurele de Aur,Cant si joc pe Hartibaci etc. Actualmente profesor de muzica in Sibiu la sc.Nr4 si Ioan Slavici,indrumator canto popular si muzica usoara. 

Bogdan Dragomir

Am fost si voi ramâne toata viata artist si muzician. Sunt absolvent al Conservatorului “Ciprian Porumbescu” din Bucuresti, promotia 1988, iar din anul 1993, am parcurs toate etapele de ucenicie în radio si în televiziunea particulara, de la Reporter la Director si din anul 2000 sunt Realizator de emisiuni si Coordonator de programe pentru RADIO ROMÂNIA REGIONAL. Totodata, din acelasi an, sunt coordonator de proiecte artistice muzicale, în special pentru copii, organizator si coordonator din partea RADIO ROMÂNIA REGIONAL, împreuna cu colegii mei de la Studiourile Regionale, al celor mai importante festivaluri nationale de creatie si interpretare, tabere de film si de fotografie. În perioada 1977 – 2000 - în calitatea sa artistică (artist liric, solist vocal şi instrumentist) a parcurs împreună cu formaţiile din care a făcut parte (Ansamblul folcloric ROMÂNAŞUL, Grupul Coral SONG, Quintetul vocal LUCHIAN, Corul Naţional de Cameră MADRIGAL, ROMANTIC GROUP) un repertoriu deosebit de vast, ce cuprinde capodopere ale Renaşterii europene, muzică bizantină, muzică clasică şi muzică contemporană românească şi universală, muzică populară şi muzică pop, negro spirituals, susţinînd peste 1.500 de concerte în România, SUA, Italia, Germania, Belgia, Franţa, Cehoslovacia, Iugoslavia, Polonia, Anglia, Ungaria, Bulgaria, Spania, Canada, Portugalia, Olanda, Austria, Rusia, Elveţia, Turcia, Finlanda, Republica Moldova, Grecia, Liechtenstein, Coreea de Nord, Japonia. În perioada 1996 - 1999 a colaborat cu Casa de discuri “Intercont Music” în calitate de director artistic. În această perioadă a realizat numeroase producţii muzicale, albume editate pe suport audio - casetă şi CD cu artiştii: Laurenţiu Cazan, Anca Parghel, “Pasărea Colibri”, Gică Petrescu, Ducu Bertzi, Vasile Pandelescu, Voicu Enăchescu şi Corul de Cameră PRELUDIU, Marin Constantin şi Corul Naţional de Cameră MADRIGAL, pianistul Tudor Dumitrescu, Doru Stănculescu, Mircea Tiberian, Grupul TALISMAN, Adrian Berinde, Maria Gheorghiu, Elena Cârstea, Nicu Alifantis. Tot în cadrul Casei de producţie muzicală “Intercont Music” a reprezentat şi încheiat contracte artistice, în calitate de Tour manager, pentru artiştii Laurenţiu Cazan, Ducu Bertzi şi pentru formaţiile “Schimbul 3” (condus de Adrian Ordean), “Pasărea Colibri” (Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Florian Pittiş şi Vlady Cnejevici), Grupul “Talisman” (Alin Oprea şi Tavi Colen), “Romantic Group” (Festivalul “Cerbul de Aur” – ediţia 1996), Grupul Instrumental Folcloric “Ştefan Bucur” (Festivalul “Cerbul de Aur” - ediţia 1997) şi Corul Naţional de Cameră “Madrigal” (dirijat de maestrul Marin Constantin). În perioada 2000 - 2001 a coordonat întreaga activitate redacţională a Studioului Public Regional RADIO BUCUREŞTI, realizând totodată reportaje şi interviuri cu personalităţi ale muzicii pop româneşti şi străine din timpul Festivalului Internaţional “Cerbul de Aur” de la Brasov. În perioada 2002 - 2004, a fost producător şi co-realizator din partea Radio România al Concursului de Interpretare Muzică Populară FLOAREA DIN GRĂDINĂ. În perioada 2001 – 2012, a coordonat realizarea ediţiilor Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare MAMAIA COPIILOR, reprezentand Societatea Română de Radiodifuziune în juriile de preselecţie regională şi în Juriile Fazelor Finale de la Mamaia. În perioada cu 2006 - 2010, organizează faza de preselectii a ediţiilor Festivalului Internaţional de Muzică pentru Copii CEBUL DE AUR Jr., reprezintă Societatea Română de Radiodifuziune în Juriile de Preselecţie Regională şi în Juriile Fazelor Finale de la Slănic Moldova, Sinaia, Piatra Neamţ si Bucuresti. Începând cu anul 2012 – în prezent, este co-organizator al fazei de preselecţii regionale şi co-producător al Proiectului – eveniment TABĂRA DE FILM ( respectiv producţia filmelor de lung metraj pentru copii şi adolescent “Şcoala de Vară” şi “Revederea”), reprezentand Societatea Română de Radiodifuziune în juriile de preselecţie regională şi în Faza Finală de la Bran-Moieciu de Sus, jud. Braşov. Începând cu anul 2014, este co-producător şi partener media al Proiectului – eveniment TABĂRA NAŢIONALĂ DE FOTOGRAFIE, reprezentand Societatea Română de Radiodifuziune (Radio România Regional şi Radio 3Net “Florian Pittiş”) în juriile de preselecţie regională şi în Faza Finală de la Bran-Moieciu de Sus, jud. Braşov. Începând cu anul 2001 - în prezent, participă activ la coordonarea întregii activităţi redacţionale, la elaborarea de programe şi evenimente în cadrul Reţelei Studiourilor Publice Regionale şi Locale – RADIO ROMÂNIA REGIONAL (Studiourile din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Craiova, Constanţa, Tg.Mureş, Timişoara, Reşiţa, Braşov, Sibiu, Sighet)
Radu Nechifor
Naist, profesor si constructor de naiuri. A inceput studiul muzicii la varsta de 12 ani in cadrul Liceului de Arta din Sibiu. In 2003 intra primul la catedra de nai a maestrului Gheorghe Zamfir de la Universitatea Nationala de Muzica – Bucuresti. A castigat numeroase premii la concursuri de specialitate, intre care marele premiu la concursul national “Strugurele de Aur” de la Alba-Iulia sau marele premiu la concursul de nai “Creation pour la Paix” desfasurat la Ateneul Roman din Bucuresti. Intre 2001 si prezent a concertat in multe tari ale lumii, printre care : SUA (Dallas), Canada (Winsor, London, Toronto, Montreal), Elvetia (Zurich, Berna, Basel, Olten, Luzern, Chur, St Gallen), Franta, Italia, Germania, Cehia, Grecia s.a.
ADINA SIMA
Adina Sima a iubit cântecul de când era foarte mică şi această dragoste predestinată parcă nu a părăsit-o niciodată. Este o artistă completă, care a început să cânte la vârsta de doi ani. La cinci ani a avut prima înregistrare radiofonică, interpretând „La oglindă“.  Astăzi este recunoscută pentru vocea ei şi talentul deosebit.

Adina Sima cântă muzică uşoară, folk şi operetă, e colaboratoare a Teatrului Naţional de Operetă Ion Dacian, din Capitală, şi a Filarmonicii Piteşti. În urmă cu mai mulţi ani, şi-a descoperit şi vocaţia de dascăl, fiind şi profesor de estradă la Palatul Copiilor din Piteşti, unde îndrumă tinerele talente.
Rares Dragomir

Rares Dragomir s-a nascut intr-o noapte de primavara, intr-o familie in care muzica este o traditie si un crez.
 In copilarie s-a simtit extrem de atras de sunetul  pianului si de acordurile muzicii, astfel incat primele incercari de exprimare muzicala s-au produs inca din copilarie. Atunci a inteles ca isi doreste ca muzica sa-i fie mijlocul de exprimare a sentimentelor si starilor.
 Rares a crescut cu muzica tatalui sau, compozitorul  Marcel Dragomir, despre care spune ca l-a influientat covarsitor in dezvoltarea simtului muzical.
Rares s-a lansat in muzica in 1992 la Festivalul International Bucuresti 92. Au urmat apoi numeroase aparitii si selectii importante precum Cerbul de Aur, Scoala Vedetelor, Festivalul Muzicii de Dragoste, Festivalul Mamaia, Te Cunosc De Undeva, etc.
Pe lista sa de realizari se numara si rolurile avute in filmele: “Muschetarii in vacanta” si “Ambasadori, cautam patrie”, dar si rolul de realizator – prezentator  TV, avand  emisiuni muzicale, de divertisment si emisiuni de copii in TVR, Tele7 ABC si OTV.
In paralel cu cariera in muzica si in televiziune, Rares si-a dedicat o mare parte a timpului initiandu-i pe copii in tainele muzicii. Rares preda muzica si canto intr-un stil inedit, intr-o maniera relaxanta, in care fiecare copil, mic sau mare, se intitaza, deprinde cunostinte de baza despre muzica, largindu-si orizontul si cultura muzicala, invata atitudinea de invingator in viata si pe scena. Atmosfera in cadrul cursurilor nu este una clasica elev-profesor, ci una ca intre prieteni, vesela, relaxanta, in care de fapt muzica, dansul, jocurile, glumele si atitudinea pozitiva sunt la ele acasa. Copiii sunt incurajati sa-si dezvolte imaginatia, creativitatea si simtul artistic.
“Unul dintre visele mele de artist a fost si este sa transmit tuturor celor din jurul meu emotia si vibratia spirituala cu ajutorul muzicii. In acest sens am comunicat intotdeauna cu oamenii prin arta, compunand sau interpretand muzica. La fel de mult mi-am dorit sa transmit copiilor invataturile si tainele fauritorilor de emotii artistice. Muzica este ecoul gandurilor noastre, un refugiu departe de tot, un univers paralel in care fiecare isi traieste visele.”
MIHAELA TRIFU
Trifu Mihaela este solista de muzica usoara, textiera, impresar artistic si profesor de canto.
A terminat Scoala Populara de Arta n°1 din Bucuresti promotia 1982-1985  ,clasa Doamnei Gloria Bordea Mihalache, co-repetitor  George Natzis.
Este laureata la numeroase festivaluri nationale cum ar fi : Festivalul Cântarea Romaniei, Festivalul "Tineretii"- Amara, Festivalul "Lotca de aur" - Braila, Festivalul "Corabia de aur" -Corabia, Festivalul "Sa cânte tineretea" - Focsani.
Fosta solista a grupului Barock in perioada 1985-1988.
Turnee peste hotare : Ungaria, Syria, Olanda, Canada, Statele Unite ale Americii, Franta
Belgia, Germania, Austria.
Din 2010 membru al Uniunii Compozitorilor din Belgia – SABAM
In 2011  participa la Festivalul Mamaia  - sectiunea creatie cu melodia " Efemere iubiri"
- compozitor : Dumi Dumitrache ; textier: Mihaela Trifu & Tea Ionescu
In anii 2011 si 2012 este prezenta in top 10 Kiminvati topmusic  pentru tarile francofone cu piesele  “Baby, when I see your smile” si  “You and me”
Este  presedintele  Asociatiei  "RoArt" asbl din Bruxelles - Belgia - asociatie care are ca scop promovarea artei si culturii românesti in Europa dar si cu promovarea artistilor Diasporei. (www.roart.be). Câteva din activitatile asociatiei Roart : organizare de evenimente, concerte, spectacole, expozitii, vernisaje, lansari de carte, seminarii, integrare sociala a românilor pe teritoriul Belgiei. 
VILI IKONOMOV

Domnul Vili Ikonomov este absolvent al Academiei 
Muzicale "Pancho Vladigerov" - Sofia, în clasa 
prof. Dobri Paliev. 
Din 1984, este profesor de clasa a instrumentelor de
 percuție din cadrul Școlii naționale de arte din Ruse. 
Din 2008, este profesorul clasei de "Pop și jazz cantareti"
 în Școala națională de arte din Ruse.
Este director al concursului international "Northern Lights"
(Luminile Nordului) – Ruse si seful studioului vocal
 pentru pop și jazz "Ikonomov".
 Din 2010 este membru al WAFA /Asociația mondială de festivale și artisti/. 
Vili Ikonomov este reprezentantul Asociației internaționale în nordul Bulgariei.
 Ca o recunoaștere a înaltului profesionalism și măiestrie pedagogică a lui Vili Ikonomov
 mărturisesc distincțiile acordate lui de la concursuri și organizații străine și din Bulgaria. 
Aici sunt unele dintre premiile și distincțiile, cu care Vili Ikonomov a fost onorat:
- Placa "Ruse", 2010 - dat de domnul Bozidar Yotov, primarul orasului Ruse, 
dedicat jubileului ediția a 10-a a concursului internațional "Northern Lights";
- Festivalul International "Curcubeul peste Kleptuza" - Velingrad, 2011;
- "Ti Amo" - România, 2011;
- Prin Ministerul Culturii al Republicii Bulgaria - "Pentru realizări pedagogice pe parcursul 
anului școlar 2011/2012, date de ministrul culturii Vezdi Rashidov;
- Un premiu special pentru pace - 2011, prezentat de dna Zinovia Elisei, 
Vice President Onorific al WAFA;
- Placa "Stele mici", 2014 - Saint-Petersburg, Rusia, precum și o diplomă de onoare
 pentru pregatirea câștigătorului premiului cel mare a concursului "Grand Prix";
-Placa jubiliara "Stelute pentru Lora", 2014, Svishtov - ca un semn de recunoștință pentru 
pregatirea elevilor săi care au luat locurile de prestigiu în concurs de-a lungul anilor.
- În 2014 Vili Ikonomov a primit un premiu de la Fundația "Ruse - oraș al spiritului liber",
 dăruindu-i titlul de "Ambasador al spiritului liber", în domeniul educației, culturii și artei.
- În 2014  i-a fost, de asemenea, acordat titlul de "Cetățean de onoare" al municipiului Ruse,
 pentru contribuția sa globală în domeniul culturii și artei.


COTOROBAI VEACESLAV
Cotorobai Veaceslav este din Republica Moldova.

A studiat acordeonul la scoala de muzica pentru copii,apoi colegiu de muzica Stefan Neaga din Chisinau. A terminat conservatorul Gavril Muzicescu din Chisinau.Din 1992 este  profesor la Scoala de arte – Ialoveni si sef de catedra la sectiea instrumente populare.A educat o multi instrumentisti din Republica Moldova.
VICTORIA GHINESCU
Victoria Ghinescu-Botoroaga   a urmat cursurile de canto ale scolii populare de arta Bucuresti,clasa profesorului Edmond Deda.           
A activat  la teatrul de estrada Ploiesti si la teatrul muzical Galati.
A colaborat  ani de zile cu ARIA Constanta.
Are atestat de artist liber profesionist ca interpret de muzica usoara.
A urmat un turneu prin ARIA Bucuresti  in Yugoslavia timp de 3 ani.Din anul 1975 si-a desfasurat activitatea artistica in cadrul formatiei „ATLAS SHOW  BAND” cu care a intreprins numeroase spectacole in tara si strainatate (R.D.Germania,R.F.Germania,Skandinavia).                                     In ultimii ani a sustinut contracte artistice alaturi de sotul sau Claudiu Botoroaga, in formula de duo vocal instrumental sub denumirea de DUO  STAR -Viky&Niky
PARAU MARCEL

Interpretul de muzică populară Marcel Părău provine de pe Valea Hârtibaciului, la câţiva kilometri de Agnita, judeţul Sibiu, actualul domicliu al acestuia. S-a născut într-o zi însemnată şi crede că acest lucru a avut un impact deosebit de benefic asupra existenţei sale. S-a născut cu cântecul, aşa ne-a declarat, şi a reuşit să adune în lada sa de zestre peste 150 de melodii populare, ale căror texte au rămas neschimbate. Pe lângă faptul că culege şi interpretează melodii din zona reprezentată, Marcel Părău se ocupă de brodarea pălăriilor şi recondiţionarea costumelor populare.
VASILE BEBESELEA

- Instrumentist (fluier, taragot) laureat al Festivalului International Folcloric “Radoste Evrope” Belgrad 1971. Dirijor Orchestra “Cindrelul” Filarmonica de Stat Sibiu (1983 - 1986) Cercetator etnomuzicolog, doctor al Universitţii Naţionale de Muzică Buuresti

BOGDAN ALEXE

Bogdan Alexe , producator si regizor , a realizat multiple proiecte precum filme de lung metraj si videoclipuri, o parte dintre acestea bucurandu-se de recunoastere nationala internationala . In 2010 dupa intoarcerea de la festivalul de film de la Cannes , unde a participat cu productia “Suicide-me”, a pus bazele unui proiect international ce urma sa se numeasca “Tabara de film , ajuns acum la cea dea 6 a editie , proiect ce isi propune selectia si distributia tinerilor talentati din 3 tari (Romania, Rep Moldova si Italia) intr-un film de lung metraj in fiecare an.