Ediția a 12-a va avea loc în perioada 13-16 iunie 2024


HermannstadtFest 2023

Invitati in recital in 9 iulie



Claudiu Nicolae Botoroaga este din Sibiu. Este absolvent al Facultatii de muzica Timisoara-sectia Muzicologie si are 44 de ani de activitate.
Dupa terminarea facultatii au urmat 6 ani de lucrat in invatamant ca prof.de muzica. In aceasta perioada a participat ca instrumentist (taragot) la festivaluri:
Maria Tanase,Omagiu Partidului,Cantarea Romaniei.In paralel activa in Big Bandul
de Jazz condus de prof. Erick Moniak cu care a participat la prima editie a festivalului de Jazz Sibiu 1974 la partida saxofon tenor. A colaborat si cu formatia vocal instrumentala STEREO  condusa de Adrian Ordean cu care a obtinut Ghiocelul
de aur la Brasov cu o piesa Jazz Rock „Strigoii”. 
 In anul 1974 cu formatia AMOS condusa de ing.Titus Crisan a plecat pe litoral unde a  obtinut un atestat de artist liber profesionist cat,1 solist sax.
 Impreuna cu solista vocala Victoria Ghinescu -Botoroaga au infiintat cvintetul vocal – instrumental ATLAS  SNOW  BAND, cu care au efectuat numeroase contracte artistice in tara si strainatate prin  ARIA Bucuresti,ARIA  Constanta,sau direct cu impresari straini.In ultimii ani cei doi au  cantat in formatie de duo vocal – instrumental sub denumi-rea de DUO  STAR


Victoria Ghinescu-Botoroaga   a urmat cursurile de canto ale scolii populare de arta Bucuresti,clasa profesorului Edmond Deda. A activat  la teatrul de estrada Ploiesti si la teatrul muzical Galati.A colaborat  ani de zile cu ARIA Constanta.
Are atestat de artist liber profesionist ca interpret de muzica usoara.
A urmat un turneu prin ARIA Bucuresti  in Yugoslavia timp de 3 ani.Din anul 1975 si-a desfasurat activitatea artistica in cadrul formatiei „ATLAS SHOW  BAND” cu care a intreprins numeroase spectacole in tara si strainatate(R.D.Germania,R.F.Germania,Skandinavia) In ultimii ani a sustinut contracte artistice alaturi de sotul sau Claudiu Botoroaga, in formula de duo vocal instrumental sub denumirea de DUO  STAR -Viky&Niky


Dominique Simionescu are 14 ani si este din Sibiu. Se pregateste de 6 ani cu domnul professor Claudiu Botoroaga la Palatul Copiilor Sibiu.
A reprezentat Sibiul la numeroase festivaluri din tara si strainatate, unde a castigat premii importante.
A participat la Next Star in prima editie unde a facut o impresie foarte buna.
A fost cooptata in spectacole  cum ar fi Vreau la Opera, Motanul Incaltat.
A cantat alaturi de Pepe, Oana Andra si Alexandru Petrovici,Radu Nechifor.
In ultimul an , a fost nelipsita de la meciurile echipei de baschet CSU-Sibiu, unde a cantat in deschidere Imnul National.


Dumitrean Catalina Minodora 19 ani, studenta la Facultatea de drept Simione Barnutiu, Sibiu. Invatator la scoala gimnaziala nr 13 Sibiu. Se pregateste la Palatul Copiilor Sibiu cu dl. prof. Claudiu Botoroaga.Participanta la Festivalul International HermannstadtFest la toate editiile







Mihai Teaca este din Fagaras si are 16 ani.De doi ani este elev la Liceul de muzica "Tudor Ciortea", din Brasov.Are un palmares de 35 de premii absolute.
In paralel cu Pianul , este tenor, compozitor si clarinetist.
Este castigatorul Marelui Trofeu HermannstadtFest la prima editie.

Ghiţă şi Maria Boldijar au crescut în orfelinate şi au înfruntat în câţiva ani greutăţi cât alţii într-o viaţă. Nu şi-au pierdut însă nicio clipă credinţa şi speranţa iar astăzi sunt o familie fericita.Ei îi şi ajută, aşa cum pot, pe copiii rămaşi în centrele de plasament.